Výběrové kousky > Mezinárodní výzkumný den 2021

Mezinárodní výzkumný den 2021

Ve čtvrtek 6. května od 11 do 13 hodin proběhne online GALA setkání s inspirativními proslovy a obědem. V první hodině zazní krátké příspěvky, poté bude následovat online oběd s neformální diskusí účastníků.

Oslavy mezinárodního výzkumného dne IMRD 2021 iniciuje mezinárodní asociace výzkumníků ESOMAR, tématem letošních oslav je “Budoucnost díky lepšímu pochopení”. Setkání, konference a další iniciativy probíhají po celém světě. Jejich přehled naleznete zde.


Krátké příspěvky

  • Kristin Luck, prezidentka ESOMAR, vysvětlí, jak je to s jejím českým původem, a dá nám tipy na přístup k inovacím.
  • Iva Menclová, Head of Marketing Communication T-Mobile, nám od srdce řekne, co vlastně potřebuje od výzkumu.
  • Jindřich Šídlo, novinář, který si do detailu pamatuje každé volby, se s námi zamyslí nad společenskou hodnotou výzkumů. 
  • Jan Müller, novinář, ředitel online magazínu Flowee a autor knihy Průvodce budoucností aneb jak si užít globální krizi, se s námi vydá někam za horizont a zpátky.
  • Paulína Tabery z CVVM se zamyslí nad rolí sociologů ve společnosti.
  • Ondřej Veis, předseda SIMAR a ředitel NMS Market Research, a Michal Ševera, místopředseda SIMAR a ředitel Data Collect, si pro vás chystají nevšední zamyšlení nad výzkumem, daty a inspirací pro rozhodování a spolu s Hanou Huntovou, výkonnou ředitelkou SIMAR, vám prozradí loňské obraty výzkumného trhu a ukáží žebříček výzkumných agentur.

Dejte si s námi oběd!

Objednejte si od eatperfect.cz Filipa Sajlera. Známý perfekcionista Filip s jeho týmem piluje skutečně výborné obědy s doručením domů nebo do kanceláře. Neváhejte, bude vám chutnat! Pro objednání je třeba se zaregistrovat, vybrat si, na co máte chuť, a stanovit adresu a termín doručení. Díky naší akci také máte 10% slevu na svou objednávku. Slevový kód vám zašleme při potvrzení registrace na ONLINE GALA SETKÁNÍ.

Pokud máte chuť na Májové menu, je třeba si objednat do 3. května, pokud vás zajímá něco z ostatní nabídky, doporučujeme si objednat nejpozději ve středu 5. května, aby vše včas došlo. Zkuste volit čas doručení tak, abyste nemuseli odbíhat ze setkání, které začne v 11 hodin. Jídlo je zachlazené a obvykle vydrží několik dní, můžete si tedy nechat vše přivézt s dostatečným předstihem. 


Hoďte se do gala!

I když je to online, slavíme. Dámy, najděte boty na podpatku, hluboko ve skříni krásné šaty, v koupelně na vás čeká parfém a rtěnka. Pánové, ukažte svou pravou tvář, oholte se a vezměte si svou nejlepší košili. Doporučujeme pěkný oděv i na části těla, které nikdo na ZOOMu nevidí. 


Registrace
 

Účast na setkání je zdarma, link pro připojení na ZOOM je: https://zoom.us/j/99712010781.
Uvítáme, pokud se předem registrujete prostřednictvím formuláře  nebo napíšete na simar@simar.cz.

#IMRD21