Výběrové kousky > ESOMAR Client Summit 11. a 18. června 2020

ESOMAR Client Summit 11. a 18. června 2020

Nenechte si ujít příležitost zúčastnit se letošního ESOMAR Client Summitu z pohodlí své kanceláře či z domova, a to ve dnech 11. a 18. června.

Jedná se o zajímavou akci, plnou inspirace, nových poznatků a networkingu, která Vám ukáže nové perspektivy.

Více informací o ESOMAR Client Summitu naleznete zde, registrovat se můžete zdarma zde.

Program 11. června je složen z témat, které hýbou současným špičkovým výzkumným oborem. První blok, Artificial Intelligence, je věnován umělé inteligenci a jejímu praktickému využití, druhý blok, Insights Integration, je zaměřen na stále diskutovanou problematiku skutečného využití insightů v praxi. Sama se těším na třetí blok, kteří naši kolegové z ESOMAR nazvali Humanizing the Digital, i přes lásku k technologiím a všemu online jsem ráda, že si obor zachovává důraz na lidský přístup k rozhodování a vzájemnému dialogu. 

Je asi rozumné si dát mezi jednotlivými tématy pauzu. A tak druhá část konference se koná další čtvrtek, 18. června. Zde nás čekají zajímavé případové studie o přístupech k výběru správné metody, diskuse nad změnami společnosti a návod na leadership změny. 

Podrobnější informace o programu naleznete zde.


Také bych vás ráda upozornila na to, že letošní kongres ESOMAR proběhne online (viz video s Finnem Rabenem). Kanadské Toronto tak bude organizovat kongres až v roce 2021. Informace o jeho konktérní podobě Vám ještě přineseme.


Ráda bych vás informovala o možnosti zúčastnit se ESOMAR Virtual Academy online. Více informací o akademii a registrace je zde.

Letní ESOMAR akademie je placená a pro členy YES (YOUNG ESOMAR SOCIETY) do 35 let ESOMAR nabízí účast na jednom semináři zdarma. Členové YES platí za členství 100 Euro za rok a schvalovací proces je celkem jednoduchý. Semináře například zahrnují témata jako je social listening, data science a busines, dashboards a tipy na velmi důležitou práci se zadáním. 

Celý seznam digitálních událostí ESOMAR naleznete zde


V neposlední řadě bychom Vám rádi připomněli, že 13. května SIMAR u příležitosti International Market Research zorganizoval Mini digi výzkumnou konferenci. Zástupci členských agentur se s účastníky podělili o celou řadu postřehů a tipů. Více informací včetně odkazů na sestřih toho nejzajímavějšího na Youtube kanálu SIMAR naleznete zde.


Hana Huntová
výkonná ředitelka.SIMAR