Čerstvě namleto > Hot news (archiv) > Shopper Engagement Study CZECH REPUBLIC 2015 aneb „jak se nakupuje v ČR?“

Shopper Engagement Study CZECH REPUBLIC 2015 aneb „jak se nakupuje v ČR?“

Ipsos a POPAI CE zveřejnily v prosinci 2015 vybrané výstupy unikátního 360° výzkumu nakupování v českých hypermarketech a supermarketech.

Jedná se o dosud nejrozsáhlejší výzkum nákupního chování českých zákazníků, kdy celkový vzorek tvořilo 3 255 nakupujících a v rámci průzkumu bylo mimo jiné analyzováno 34 112  produktů a více jak 1 300 POP médií.  Průzkum proběhl v rámci celé České republiky ve dvanácti prodejnách supermarketových a hypermarketových maloobchodních řetězců TESCO, Albert, Globus a Billa. Metodologie a analytické přístupy byly inspirovány globálním výzkumem organizovaným již od roku 2009 centrálou POPAI v USA.

Projekt byl realizován za podpory partnerů Budějovický Budvar, Coca-Cola HBC Česká republika, Coty Česká republika, Stock Plzeň-Božkov a UNILEVER ČR. Odbornými partnery projektu byly Marketingový institut a Katedra informačních technologií VŠE Praha.

stupy průzkumu je možné získat ve dvou typech standardizovaných agregovaných reportů a v reportech na úrovni jednotlivých produktových kategorií, které skýtají významný praktický a implementační potenciál.

Základní výstup naleznete ZDE.

Pro další informace kontaktujte: