Čerstvě namleto > Hot news (archiv) > Ipsos podporuje aktivitu Díky, trenére - hledání Trenéra mládeže 2015

Ipsos podporuje aktivitu Díky, trenére - hledání Trenéra mládeže 2015

Během tiskové konference na projekt Díky, trenére, která proběhla 8. dubna v Ipsosu se přiznali ke spolupráci Jakub Kohák, sportovec, umělec a režisér, a Pavel Vrba, trenér české fotbalové reprezentace.

„Je to pravda,“ pokyvoval s úsměvem fotbalový trenér české reprezentace. „Před Lotyšskem jsem mu ale poradil trošku hůře. Ta standardka se měla zahrát jinak, to je moje chyba. Promiň Pavle,“ omlouval se jako vždy vtipně naladěný Kohák.

Společně s profesionální golfistkou Klárou Spilkovou, organizátorem Petrem Rydlem a Radkem Jalůvkou, ředitelem společnosti Ipsos, byl na TK detailně představen projekt Díky, trenére, jehož cílem je ocenit úsilí trenérů mládeže v České republice.

Soutěž organizuje Spolek pro podporu mládežnického sportu a do projektu je v současné době nominováno více než 600 trenérů. Nejvíce přihlášených trenérů je prozatím z oblasti fotbalu (24%), basketbalu (11%) a házené (7%). „Průměrně se tito trenéři věnují své práci 11 let, rekordmanem je ale jeden trenér stolního tenisu, který vede mládežnické kategorie tohoto sportu již 56 let. Zajímavé zjištění také je, že dvě třetiny trenérů stále sami aktivně sportují,“ dodává Radek Jalůvka, CEO agentury IPSOS.

Trenérem mládeže 2015 se může stát trenér z jakéhokoliv sportovního odvětví a zúčastnit se soutěže je jednoduché. Stačí, když kdokoliv zaregistruje v sekci Nominace trenéra svého oblíbeného trenéra. Vlastně už tím ho ocení, poděkuje mu za jeho práci a pošle v soutěži do další fáze.

Více na www.dikytrenere.cz.

Kontakt: Tomáš Macků, Research & Communication Director, Ipsos, Office: +420 226 513 111, Mobile: +420 774 646 799, tomas.macku@ipsos.com.