Čerstvě namleto > Hot news (archiv) > ESOMAR pořádá v Praze 2013 CEE Research Forum

ESOMAR pořádá v Praze 2013 CEE Research Forum

ESOMAR, světová asociace výzkumu trhu a veřejného mínění, pořádá další výzkumné fórum v regionu střední a východní Evropy. Akce se koná ve dnech 17. a 18. března 2013 v hotelu Radisson Blu Alcron Hotel v Praze. Partnery konference je Sdružení agentur pro výzkum trhu a veřejného mínění SIMAR a národní reprezentant ESOMAR v ČR pan Radek Jalůvka.

Hlavními předřečníky jsou Tomáš Lauko, CEE Head of Digital, ZenithOptimedia a Steve Keil, CEO MammothDB. Program zahrnuje širokou škálu inovativních výzkumných metodik, případové studie a poznatky z regionu, které napomohou zadavatelům výzkumu a výzkumníkům lépe objevovat a využívat obchodní příležitosti.

Z programu vyzdvihujeme následující příspěvky:

  • Hlavními tématy jsou “Gamifikace výzkumu” od Jona Pulestona z GMI a “Výzkum trhu za pomocí online komunit” který přednesou Tom De Ruyck a Anouk Willems z InSites Consulting.
  • Kratší příspěvky představí přehled digitálního výzkumu v regionu, biometrický výzkum, téma spolutvorba a výzkum kombinovanými metodami “app-sights” studie.
  • Na programu je dále zkoumání značek a spotřebitelského vlivu včetně nákupního chování spotřebitelů v regionu, hledání podobných potřeb v jednotlivých trzích, hodnota a potenciál síly značky, pop kultura a spojení se spotřebitelem.

Na CEE Forum prezentují odborníci z BrandZ Millward Brown, Saatchi & Saatchi Think Tank, Amrest CEE, UM, Shoppercentric, T-Mobile, Kraft Foods, Neuroidea, Colibri Research a další.

„ESOMAR CEE Research Forum je unikátní regionální výzkumná konference, kde si výzkumníci a zadavatelé výzkumu vyměňují názory na nové trendy, nové poznatky a inovace ve výzkumu v regionu střední a východní Evropy. Tímto fórem vytváříme platformu pro dialog a výměnu znalostí pro firmy, které chtějí podnikat ve střední a východní Evropě.“, poznamenal Alfonso Regalado, ESOMAR CEE Program Manager.

„Jsem rád, že se ESOMAR CEE Research forum koná v Praze, protože v současném globálním výzkumu trhu je velmi důležité sdílet mezinárodní a regionální zkušenosti“,  poznamenal Radek Jalůvka, ESOMAR reprezentant pro ČR a CEO Ipsos.

“Česká republika má silnou tradici výzkumu trhu a veřejného mínění a má potenciál stát se srdcem středoevropského výzkumu. Mám radost, že se mezinárodní ESOMAR Fórum koná právě v Praze a těším se na odborná témata i setkávání, které dále posílí slibně se rozvíjející výzkumnou komunitu.”, řekla Hana Huntová, výkonná ředitelka SIMAR.

Fórum otevřeme uvítací večeří pořádanou pro všechny delegáty a přednášející 17. března a 18. března nabídne účastníkům bohatý odborný program složený z hlavních témat i kratších příspěvků, proložený příležitostmi seznámit se s ostatními účastníky a delegáty.

Program je k dispozici na www.esomar.org/cee, kde se také lze registrovat. Pro více informací o registraci kontaktujte ESOMAR zákaznický servis customer.service@esomar.org, tel. +31 20 589 7800.

 

Soubory ke stažení